FOTO: © Caroline de Winter

Huisregels

Het is voor iedereen fijn als de voorstellingen zo goed mogelijk verlopen. Om die reden hebben we een aantal huisregels opgesteld.

 • Mobiele telefoon
  We vragen je om je telefoon tijdens de voorstellingen uit te zetten.
 • Camera
  Het is niet toegestaan om in de zalen van het Stadstheater te fotograferen of te filmen. Doe je dit wel? Dan loop je de kans dat je toestel in beslag genomen wordt.
 • Roken
  Roken is niet toegestaan in het Stadstheater.
 • Leeftijd
  We hebben speciale jeugd- en familievoorstellingen. Als advies wordt een leeftijd als ondergrens aangegeven. De ticketprijs voor kinderen geldt t/m 12 jaar. De voorstellingen zijn niet bedoeld voor baby’s en peuters. Voor hen hebben we de speciale peutervoorstellingen vanaf 2 jaar.
 • Kom op tijd
  Ben je te laat? We wachten een geschikt moment af om je toe te laten tot de zaal, zodat de artiesten en het publiek zo min mogelijk gestoord worden. Het kan zijn dat dit pas in de pauze is. Dit is zo besproken met onze artiesten. Is er geen pauze? Dan kan het zo zijn dat je de zaal helaas niet meer in kunt.
 • Scootmobiel
  Scootmobielen zijn niet toegestaan in de zalen van het Stadstheater.
 • Pin only
  Bij de servicebalie en aan de bar in de foyers is het enkel mogelijk om te pinnen. Contant betalen is niet mogelijk. Contactloos betalen bij de bar kan bij bedragen tot € 50.

Algemene voorwaarden

Aan informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Genoemde prijzen, aanvangstijden en andere informatie zijn onder voorbehoud, conform art. 2.2 van de Algemene Voorwaarden van de VSCD (Algemene bezoekersvoorwaarden van de bij de vereniging van schouwburg- en concertgebouwdirecties en stichting kaartverkoop netwerk Nederland aangesloten theaters en concertzalen). Deze voorwaarden gelden voor theaterbezoekers en podia.