Uw evenement in de hoofdrol!


Het Stadstheater is een unieke locatie in Zoetermeer voor uw evenement. Ervaar de magie van het theater en profiteer van alle moderne faciliteiten in ons gebouw. Onze gastvrije en ervaren medewerkers staan graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement een onuitwisbare indruk achterlaat op u en uw bezoekers. 


    Uw evenement

Bent u op zoek naar een unieke locatie waar u bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie, vergadering of een diner wilt organiseren? Onze ervaren medewerkers ontzorgen en helpen u om uw evenement tot een groot succes te maken. Wij denken graag met u mee, ook als uw evenement niet gemakkelijk in een hokje geplaatst kan worden.
 

           
            

    Onze ruimtes

De verschillende ruimtes in het Stadstheater zijn geschikt voor zowel grote als kleinschalige evenementen. De theaterzalen zijn voorzien van een perfecte akoestiek en van zeer uitgebreide technische en audiovisuele middelen. Of organiseer uw evenement in onze sfeervolle foyer of in het restaurant. 
 

   

   '

    Stadstheater bezichtigen?

Enthousiast geworden na het bekijken van al onze mogelijkheden? Kom dan vrijblijvend langs om alle ruimtes te bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken via
(088 - 220 70 60) of stuur een e-mail naar: sales@stadstheater.nl