Uw evenement in de hoofdrol!


Het Stadstheater is een unieke locatie in Zoetermeer voor uw evenement. Ervaar de magie van het theater en profiteer van alle moderne faciliteiten in ons gebouw. Onze gastvrije en ervaren medewerkers staan graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement een onuitwisbare indruk achterlaat op u en uw bezoekers. 


   Uw evenement

Bent u op zoek naar een unieke locatie waar u bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie, vergadering of een diner wilt organiseren? Onze ervaren medewerkers ontzorgen en helpen u om uw evenement tot een groot succes te maken. 
 

      
        

  Onze ruimtes

De verschillende ruimtes in het Stadstheater zijn geschikt voor zowel grote als kleinschalige evenementen. De theaterzalen zijn voorzien van een perfecte akoestiek en van zeer uitgebreide technische en audiovisuele middelen. Of organiseer uw evenement in onze sfeervolle foyers of restaurant. 
 

Grote Zaal - maximale capaciteit: 780 personen

meest geschikt voor:

         
 

Kleine Zaal - maximale capaciteit 170 personen

meest geschikt voor:

             


STAGE kitchen & café - maximale capaciteit: 200 personen

meest geschikt voor:

        


Is dit niet wat je zoekt? Bekijk dan hier alle ruimtes.   '


  Meer informatie 

Enthousiast geworden na het bekijken van al onze mogelijkheden? Ons team staat voor u klaar om uw evenement tot een groot succes te maken! Neem voor meer informatie contact op via (088 - 220 70 60) of stuur een e-mail naar: sales@stadstheater.nl. Ook het theater vrijblijvend bezichtigen behoort tot de mogelijkheden, we maken graag een afspraak om u alle ruimtes te laten zien.