• Dans

Another Kind of Blue

WAVE

 • Datum
  25 apr 2024
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote zaal
 • Prijs
  Vanaf € 27.50

Another Kind of Blue

Als je het leven door een wiskundige en natuurkundige bril bekijkt, zie je dat we omgeven zijn door een patroon van golven. We maken dagelijks gebruik van deze golven, zoals de geluidsgolven en signaalgolven die we nodig hebben om te communiceren. Maar ook aan de menselijke kant worden we beïnvloed door golven. Emotionele, politieke en economische golven, ze komen en ze gaan in een niet-aflatende stroom van beweging. Ze geven en ze nemen, en uiteindelijk verbinden ze.

Tekst gaat verder onder video.

Emotionele, politieke en economische golven, ze komen en ze gaan in een niet-aflatende stroom van beweging.

Geheel in de stijl van Another Kind of Blue onderzoekt choreograaf David Middendorp in de avondvullende voorstelling Wave welke rol techniek en natuurkunde spelen in ons leven en hoe het ons leven beïnvloedt. De vijf choreografieën waaruit WAVE bestaat, Frequentie & Frequentie², 15 Minute Universe, Airman en Hands ON Stage, werpen elk hun eigen blik op deze bijzondere dans tussen mens, techniek en natuurkunde.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook