FOTO: © Anahi Clemens

Onze samenwerkingen

Samen creëren we onvergetelijke momenten. Maak kennis met onze waardevolle partners die met hun bijdrage de theaterervaring naar een hoger niveau tillen.

THEATER.NL
Hét theaterplatform van Nederland. Theater.nl geeft een actueel en compleet overzicht van het cultuuraanbod in theaters, waaronder dat van het Stadstheater.

CHOCO TOKO – LUNCHCAFÉ DE ZOETELAAR
In de Choco Toko maken mensen met een verstandelijke beperking heerlijke chocoladeproducten. Iedere week staan zij voor ons klaar om bedankjes voor de artiesten te maken.

VIER HET LEVEN
Regelmatig bezoeken ouderen met Vier het Leven onze voorstellingen. Deze stichting organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten.

BIBLIOTHEEK ZOETERMEER
Bibliotheek Forum Zoetermeer verbindt mensen, organisaties en kennis. In het Stadstheater vertellen ze kinderen verhalen bij de Boekfiets en geven ze literaire inleidingen bij toneelstukken. Ook is onze brochure te vinden in de drie vestigingen.

HOMMERSON CASINO ZOETERMEER
Na de voorstelling gaat de gezelligheid door aan de overkant van het theater. Bij Hommerson kun je 24/7 terecht voor leuke speelautomaten, multiplayers en roulette.

KIDSPROOF
Voor leuke uittips voor ouders en kids in de omgeving en verder van huis ga je naar Kidsproof.nl. Door ons brede aanbod aan jeugd- & familievoorstellingen zijn wij 100% Kidsproof!

GEUSZ!
Wij serveren de Zoetermeerse speciaalbieren van Geusz! Samen met hun meesterbrouwer heeft Geusz! zes mooie smaken samengesteld. Prooszt!

STREEKBLAD
Het laatste nieuws uit Zoetermeer lees je op de website en in de wekelijkse krant van Streekblad Zoetermeer. Ook doe je hier inspiratie op voor leuke culturele activiteiten in de stad.