Maak jullie eindmusical onvergetelijk!

De eindmusical is een bijzonder moment in het leven van elke groep 8-leerling. Het markeert de overgang van basisschool naar middelbare school. Om deze mijlpaal nog specialer te maken, heeft Stadstheater Zoetermeer De Grote Groep 8 Verkiezing in het leven geroepen. Alle groep 8-klassen in Zoetermeer kunnen deelnemen en laten zien wat hen creatief maakt!

Hoe werkt het?
Om te winnen, dagen we jullie uit om je creativiteit te laten zien. Dit kan op allerlei manieren: maak een video waarin jullie dansen, zingen, acteren, of creëer een magazine, poster, of ander creatief werk. Alles mag! Jullie inzending kan tot uiterlijk 30 november 2024 worden ingestuurd.

De prijzen
In december, tijdens week 50 of 51, maken we de drie winnende klassen bekend. Deze winnaars worden gekozen door onze programmeur en educatiemedewerker. De winnende klassen mogen hun eindmusical uitvoeren in het Stadstheater!

Hoe doe je mee?

De voorstelling
Als jullie winnen, krijgen jullie een onvergetelijke kans om de eindmusical op te voeren in ons theater. De voorstelling wordt gepland in week 26 of 27 (23 juni t/m 2 juli 2025).

  • Jullie kunnen een voorkeursdatum doorgeven, maar de uiteindelijke planning wordt door het theater bepaald.
  • Er is ruimte voor een generale repetitie op de dag van de voorstelling, eventueel met andere klassen uit de school als publiek.
  • Onze technici zorgen voor de basis belichting, maar eigen lichtplannen zijn helaas niet mogelijk. Het decor wordt door de school zelf verzorgd.
  • Drankjes tijdens de voorstelling worden geregeld door het theater en kunnen tegen betaling worden gekocht aan de bar.

Bekendmaking
De winnaars worden in week 50 of 51 bekend gemaakt. Alle deelnemende scholen krijgen hierover bericht. De winnende klassen worden persoonlijk bezocht door ons team om de prijs uit te reiken. Na de kerstvakantie nemen we opnieuw contact op om de details voor de musicalvoorstelling te bespreken.

Doe mee en zorg ervoor dat jullie creativiteit schittert op het grote podium!