Battle of the Bands

The Bee Gees, Spice Girls, Phil Cocker en Creedence Clearwater Revival’s tribute bands komen naar het Stadstheater! The Tribute – Battle of the Bands is een muziekcompetitie waarin tributebands strijden door de hits van hun favoriete artiesten tot in perfectie na te spelen. Het tv-programma heeft bands samengebracht met het doel om hun muzikale idolen te eren en tegelijkertijd hun talent en passie voor het grote publiek te tonen. Binnenkort staan ze in onze Grote Zaal.

You should be dancing

Bee Gees Forever

Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen winter verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan The Tribute – Battle of the Bands. En dan nu trekken ze meteen al de theaters in! De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd!

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Voorstellingsbeeld van Totally Spice; een groep popsterren die poseren op een podium met een groot

A SPICE GIRLS TRIBUTE!

Totally Spice

De Spice Girls, die in de jaren ’90 de wereld veroverden met hits als ‘Wannabe’ en een ongekende dosis girlpower, leven voort in de tribute band Totally Spice. Onder leiding van de toegewijde fan Sanne de Jong, opgericht in 2013, streeft deze groep ernaar de essentie van de originele meidengroep te vangen en hun boodschap van vrouwenemancipatie te verspreiden naar een nieuwe generatie.

Met artiesten die de unieke persoonlijkheden en muzikale talenten van Scary, Baby, Sporty, Ginger, en Posh Spice belichamen, biedt Totally Spice fans de kans om de magie van de Spice Girls opnieuw te beleven.

The Best of CCR

The Fortunate Sons

Creedence Clearwater Revival (CCR), met hun onsterfelijke klassiekers zoals ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Who’ll Stop the Rain’, blijft een muzikaal fenomeen dat generaties overbrugt. Dankzij John Fogerty’s iconische stem en een reeks hits, werd CCR in de late jaren ’60 een van de meest invloedrijke bands.

Recentelijk heeft The Fortunate Sons, door hun succesvolle verschijning in het programma, de muziek van CCR weer volop in de spotlight gezet, wat leidt tot een nieuwe golf van CCR-enthousiasme. Beleef de gouden era van de popmuziek opnieuw met de tijdloze hits van CCR, een gegarandeerd feest van herkenning voor elke leeftijd!

WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS

PHIL BEE COCKER BAND

Phil Bee, bekend als ‘The Voice Senior’ van Nederland, brengt een spectaculaire ode aan Joe Cocker, ‘The Voice of Sheffield’. Met hits als ‘Unchain my heart’, ‘Many rivers to cross’, en ‘With a little help from my friends’ belooft de show een onvergetelijk muzikaal eerbetoon te worden. Ondersteund door een 8-koppige band van topmuzikanten, neemt Phil Bee het publiek mee op een reis door de iconische muziek van Cocker.