CJP

Ben je een jonge theater-, muziek- of dansliefhebber onder de 30 jaar? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Schaf een CJP aan en ontvang €2,50 korting op bijna al onze voorstellingen. Bij online bestellingen wordt de korting automatisch verrekend. Bovendien kun je met je CJP last minute al voor slechts 10 euro naar een voorstelling.

Als scholier of student kun je ook een gratis CJP van je school krijgen. Raadpleeg je school voor meer informatie hierover.

Stadstheater grote zaal bezoeker vrijwilliger medewerker

Voor maar € 10 naar een voorstelling!

Last minute en voordeling naar een voorstelling in het Stadstheater? Dat kan! Vanaf een uur voor de voorstelling kun je op vertoon van je CJP bij de servicebalie voor € 10 naar binnen, tenzij de voorstelling uitverkocht is.

Geniet van talloze voordelen met de pas voor slechts € 17,50 per jaar:

  • kortingen op uitjes zoals films, festivals, en natuurlijk theatervoorstellingen
  • geweldige deals bij jouw favoriete merken
  • toegang tot exclusieve evenementen

Wat biedt CJP nog meer?
CJP empowert jongeren om hun culturele belangstelling te verkennen en te verdiepen. Dit doen we niet alleen voor de jongeren zelf, maar strekken ook uit naar het onderwijs. Door het vrijmaken van zoveel mogelijk middelen, faciliteren we scholen om culturele activiteiten te ondernemen met hun leerlingen en studenten. Als hét onafhankelijke platform voor inspiratie en voordeel, biedt CJP aantrekkelijke kortingen voor iedereen tot 30 jaar die van uitgaan en shoppen houdt.

Meer info over de CJP-pas? Ga naar hun website via de button.

Bekijk ook