Zaalplattegronden

Foto van een blauwprint

Bekijk de zaalplattegronden van

De grote en kleine zaal

Het Stadstheater in Zoetermeer beschikt over twee zalen, de Grote Zaal en de Kleine zaal. De Grote Zaal beschikt over 780 plaatsen waarvan 315 op het balkon. De kleine zaal biedt plaats aan 174 personen.

Bekijk de zaalplattegronden via de onderstaande knoppen.

De grote zaal van het Stadstheater

te huur

De grote zaal

Wilt u een (grote) zaal huren in Zoetermeer met ruime capaciteit? Onze Grote Zaal biedt genoeg mogelijkheden voor verschillende gelegenheden. In de Grote Zaal kunt u maar liefst 770 personen ontvangen in een theateropstelling.

Deze 770 plaatsen zijn opgedeeld in een benedenzaal met 430 zitplaatsen en een overhangend balkon met 340 zitplaatsen. Op deze manier is er vanaf iedere plaats goed zicht op het podium en krijgt iedereen optimaal mee wat er op het toneel gebeurt.

Foto van de kleine zaal

te huur

de Kleine Zaal

Wilt u een zaal huren in Zoetermeer met tal van mogelijkheden? Onze Kleine Zaal is hiervoor 100% geschikt. De theaterstoelen kunnen namelijk ingeschoven worden. Hiermee is mogelijk voor bijna ieder evenement, denk aan een besloten lunch & diner, een receptie of uitgebreide, (zakelijke) vergadering. Ook kunt u de Kleine Zaal huren in de vorm van de theateropstelling.