aanbod Primair onderwijs

Theater is beleven, ervaren, experimenteren, spelen en doen! Theater stimuleert de nieuwsgierigheid, het zet aan tot vragen stellen en draagt bij aan het inlevingsvermogen. Bekijk hieronder ons aanbod voor het primair onderwijs.  

Project

Je staat er in het Stadstheater

In het project “Je staat er” worden leerlingen één ochtend theatersterren in het Stadstheater. Na een virtuele tour door het theater en een poster-ontwerpopdracht op school, leren de kinderen in het theater zelf over genres, volgen workshops van professionals en treden zelf op in de Grote Zaal voor een publiek van ouders.

Geschikt voor alle leerjaren

Rondleidingen

Duik in de verborgen wereld van het Stadstheater! Backstage, coulissen en kleedkamers onthullen hun geheimen voor de jonge theaterliefhebbers. Neem je leerlingen mee in een dag vol theaterkennis, afgestemd op nieuwsgierige jonge geesten. Ontdek alles wat je wilt weten en voel de magie van het Stadstheater!

Foto van voorstelling Je staat in het Stadstheater

Schoolvoorstellingen

Samen met de klas een voorstelling bezoeken? Er worden voor alle leeftijden voorstellingen gemaakt die overdag te bezoeken zijn. Het is mogelijk om speciaal voor uw klas een voorstelling te programmeren die overdag speelt. Er zijn voorstelling voor in de Kleine- en Grote Zaal. Onze educatiemedewerker zoekt graag een mooie voorstelling met je uit. Interesse? Stuur een mailtje via de knop. 

Neem contact met ons op

Alle programma’s zijn te boeken bij Lola de Winter, lola@stadstheater.nl, 088 22 07 044. Stuur gerust een mailtje als je interesse hebt of op zoek bent naar meer informatie. We geven graag persoonlijk advies. Het Stadstheater staat altijd open voor maatwerk. Heb je zelf een educatief idee? Wij denken graag mee. Stuur een mailtje naar lola@stadstheater.nl