Overdagraad

Maar liefst elf Zoetermeerders vormen de Overdagraad en kiezen ieder jaar vijf voorstellingen uit die niet mogen ontbreken in het nieuwe theaterprogramma. Deze zijn gespreid over het seizoen op zondagmiddag te zien.

leden van Stadstheater overdag

Een voorstelling bezoeken

in de middag

Wil je liever ’s avonds de deur niet meer uit en heb je overdag tijd om van een voorstelling of concert te genieten? Dan zijn de voorstellingen van de Overdagraad echt iets voor jou! De Stadstheater Overdag-serie wordt samengesteld door een enthousiaste groep theaterliefhebbers genaamd de Overdagraad. Speciaal voor mensen die liever overdag naar het theater gaan, hebben zij, samen met onze programmeur, een serie samengesteld.

Hoe deze selectie tot stand komt?

In december komen de dames en heren bij elkaar en presenteert onze programmeur een vijftigtal voorstellingen. Uit deze lijst met voorstellingen stelt iedereen zijn of haar TOP 10 op, waar uiteindelijk de vijf meest gekozen voorstellingen van worden geprogrammeerd. Ieder jaar zijn er zeker 3 van de 5 voorstellingen door iedereen in de voorselectie geselecteerd. Dit geeft wel aan hoe geliefd de uiteindelijk gekozen voorstellingen zijn.