Drukte in STAGE kitchen & café
Reserveren

Welkom bij
STAGE kitchen & café

Foto van opgenomen bestelling in STAGE

Ons verhaal

STAGE kitchen & café

Een plek waar lekker eten en drinken een podium krijgt. De perfecte plek om een theateruitje uit te breiden met een diner, borrel. Sinds september 2017 kun je bij ons terecht voor of na een voorstelling voor unieke, veelzijdige en culinaire gerechten.

Bij STAGE kitchen & café draait het om beleving. We zijn méér dan een restaurant of café. Zo toveren we de favoriete gerechten van onze artiesten op tafel of geniet je van een gezellige avond met livemuziek tijdens het dineren.

Acteurs Blind Date

De menukaart

Artiesten spelen de hoofdrol

Na Annick Boer, Yentl en de Boer en Ricky Koole kun je nu de favoriete gerechten van Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Sanne Franssen van de voorstelling Blind Date bestellen!

Volgens Freek borrel je het beste met onze nacho’s uit de oven, raadt Brigitte de langzaam gegaarde runderentrecote als voorgerecht aan en kies je als het aan Sanne ligt voor de zeebaarsfilet als hoofdgerecht.

Het is altijd een goed moment voor nacho's uit de oven.

Nagenieten na de voorstelling?

Schuif na afloop van de theatervoorstelling aan bij een vooraf gereserveerde tafel met een drankje en selectie luxe warme en koude borrelhapjes. Je kunt dit arrangement tegelijk met de voorstellingskaarten boeken, of later per mail of telefonisch via de servicebalie.

Logo kinepolis

Voor de echte filmliefhebber

CINEMENU

Met het Cinemenu krijg je bij STAGE kitchen & café een hoofdgerecht naar keuze, kop koffie of thee en een Kinepolis bioscoopkaartje voor slechts € 27,50. Bij het afrekenen ontvang je een filmkaartje dat geldig is bij alle KINEPOLIS-bioscopen in Nederland. Deze kun je op een willekeurig moment in te wisselen.

vanaf twee personen, uitsluitend op reservering

High Beer

Zin in een gezellige middag borrelen? Wat dacht je van een High Beer? Kies drie biertjes uit onze ruime selectie aan bieren en geniet van bijpassende gerechtjes. We serveren een plank met warme en koude hapjes, een glaasje soep, moinkballs, pulled chicken en huisgemaakte frieten met mayonaise.

De High Beer is uitsluitend vanaf 2 personen en op reservering te bestellen. Je betaalt €29,50 per persoon.

Kom jij bij ons werken?

Past een restaurant midden in het levendige theater bij jou? Word onze nieuwe ster in de bediening of keuken en zet onze gasten in de hoofdrol!

Solliciteren