wo 2 nov 2022
20:15

Grote zaal
Toneel

Prijs € 29.50

'Hoog Spel is geen doorsnee whodunnit, met een lijk en een einde waarin alles duidelijk wordt. Dat is zo leuk. Bezoekers gaan echt meepuzzelen.'

Doris Baaten

Na het succes van Enkele reis, door Trouw omschreven als ‘Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen’, kon een vervolg niet uitblijven.

Dezelfde schrijver en regisseur maakten opnieuw een thrillerkomedie, Hoog Spel, waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Dan is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.
Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels.
De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden met een feilloos gevoel voor timing en groot talent voor komisch acteren: Johnny Kraaijkamp, Doris Baaten en Trudy Labij. 

Tekst Lex Passchier
Regie Bruun Kuijt
Met Johnny Kraaijkamp, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein
 

22:15 Nagenietarrangement per persoon 22/23

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.