di 8 nov 2022
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 28.50

Naturally 7: een staaltje stembeheersing van wereldniveau!

Meppeler Courant

De leden van Naturally 7 produceren met hun stem het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten en klinken zodoende als een volwaardige band met een fenomenale live act. In hun afwisselende show komen in een mix van R&B, pop, soul en beatboxing, niet alleen grote wereldhits maar ook eigen composities langs.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging hoe zich het best te presenteren bedacht Roger Thomas het unieke concept Vocal Play.

In 2019 bestond de band precies 20 jaar. De groep heeft ondertussen voor miljoenen mensen opgetreden. Ter ere van het 20-jarig jubileum bracht Naturally 7 in het najaar van 2019 een bijzondere 2CD uit. ‘20/20’ bevat een selectie van 20 songs uit hun uitgebreide oeuvre waaronder de band’s eigen all time favorites als ‘Fix You’, ‘Wall of Sound’ en Sting’s ‘Shape of my heart’, als ook enkele nieuwe nummers.

22:15 Nagenietarrangement per persoon 22/23

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.