vr 2 dec 2022
20:30

Kleine zaal
Cabaret

Prijs € 19.50

Er is één ding zeker en dat is dat er keihard gelachen gaat worden, toch?

Deze voorstelling is helaas geannleerd. Kaarthouders zijn per mail op de hoogte gebracht. Geen mail ontvangen, maar wel in het bezit van een kaart? Neem dan contact op met onze Servicebalie.

In zijn tweede soloprogramma vraagt Edson zich af hoe het nou eigenlijk hoort. Tegenwoordig moet je overal op je hoede zijn en letten op je woorden want voor je het weet staan er massa’s mensen met het twittervingertje te wijzen. Wie bepaalt er nou of je iets wel of niet mag zeggen? Waar ligt het juiste moraal kompas? Wat is nou waarheid? Bestaat de waarheid eigenlijk wel? 


Edson neemt je mee in zijn verhalen waarin hij het ouderschap, zijn relatie en de maatschappelijke ontwikkelingen op zijn eigen wijze aanpakt. Maar is dat wel de juiste manier? Is dat wel zoals het hoort?  

Zoveel vragen. Wellicht krijg je tijdens deze show antwoorden, maar misschien ook niet. Er is één ding zeker en dat is dat er keihard gelachen gaat worden, toch? Want hoe hoort een comedy show eigenlijk in elkaar te zitten? Ach, kom gewoon kijken en (ver)oordeel zelf.