FOTO: © William Rutten
 • Muziek

Bee Gees Forever

You should be dancing

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  € 39.50

Bee Gees Forever bijgeboekt voor 2025!

Wegens succes is er een extra voorstelling van Bee Gees Forever bijgeboekt op 26 september 2025!
Let op: deze voorstelling vindt pas plaats in het seizoen 25/26.

You should be dancing
Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen winter verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan ‘The Tribute – Battle of the Bands’. En nu trekken ze meteen de theaters in!

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd!   

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Bee Gees Forever brengt het publiek terug in de tijd, dankzij hun fenomenale muzikale interpretatie van, ode en eerbetoon aan de pop- en discolegendes Barry, Robin & Maurice Gibb. Bee Gees Forever is ontstaan uit de koker van Timothy Drake: voormalig frontman en bedenker van broederband ‘Queen Forever’.

Na een lange zoektocht om de juiste magie te vinden tussen de leden, was de band in 2023 compleet en konden ze aan de slag. Er bleek al snel veel animo te zijn om deze jonge groep enthousiaste muzikanten op allerlei evenementen te laten spelen; met groot succes! Hun deelname aan het SBS6/Talpa programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ (2024) bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren!

Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb weer nieuw leven in. Dát werd hoog tijd!

Het logo van de Bee Gees Forever

Bezoek ook