• Cultureel Initiatief

Doornroosje de musical (6+)

B&M Entertainment

 • Datum
  5 nov 2023
 • Tijd
  12:00- 14:00
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 18.50

B&M Entertainment presenteert,
in samenwerking met Greg & Baud Productions,
de Studio 100 musical

 

“In het koninkrijk van Lodewijk Lekkerbek VII is een nieuw leven op aard gekomen: prinses Doornroosje. Iedereen is blij, en er wordt een groots geboortefeest georganiseerd, maar dan komt de slechte fee Diadora ten tonele. Ze is kwaad, omdat ze nooit wordt uitgenodigd op een feest van de koning, en als straf spreekt ze een vloek uit over Doornroosje: op haar 18e verjaardag zal ze zich prikken aan een spinnewiel en sterven. Gelukkig weten de drie goede feeën dit te voorkomen, Doornroosje en de hele hofhouding zullen slechts 100 jaar slapen…”

B&M Entertainment

Stichting B&M Entertainment richt zich op het verrijken en verbreden van het cultuuraanbod in Zoetermeer en omstreken, met een speciale focus op theater. Door het organiseren van vernieuwende evenementen en voorstellingen voor alle leeftijden en het samenwerken met lokale artiesten en culturele instellingen, wil de stichting het culturele leven stimuleren.

Als onderdeel van deze missie presenteert B&M Entertainment met trots hun nieuwste productie: ‘Doornroosje – de musical’, een betoverende ervaring voor het hele gezin en een kans voor lokaal talent om samen te werken en hun vaardigheden te tonen.

Kom in de stemming

Foto van een nagenietarrangement

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook