FOTO: © Vanessa Hofstra
 • Muziek

Ed Struijlaart

Gitaarmannen 3: John Mayer

 • Datum
  vr 25 okt 2024
 • Tijd
  20:30- 22:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  € 28

Ed Struijlaart – Gitaarmannen 3: John Mayer

Na het ongekende succes van Gitaarmannen 1 & 2 duikt Ed Struijlaart dit keer diep in de wereld van zijn muzikale held, John Mayer. Mayer, de virtuoos achter onvergetelijke hits zoals ‘Daughters’, ‘Waiting on the World to Change’ en ‘Slow Dancing In A Burning Room’, staat bekend als een van de meest invloedrijke gitaarvirtuozen van onze tijd. In de muzikale kracht van zijn leven vult hij moeiteloos avond na avond de Ziggo Dome. Nu, met Gitaarmannen 3: John Mayer, nodigt Ed je uit op een muzikale reis door het leven en de muziek van deze moderne legende.

Verwacht een avond gevuld met Mayer’s mooiste nummers, van de melodieuze verhalen op ‘Room for Squares’, de bluesy vibes van ‘Continuum’, tot de hartverwarmende tonen van ‘Born and Raised’. Ed belicht niet alleen de solo-carrière van Mayer, maar ook het John Mayer Trio komt aan bod, waarmee de veelzijdigheid van zijn muziek eer aan wordt gedaan.

Gitaarmannen 3 gaat verder dan alleen muziek. Het is een zoektocht naar hen die Mayer hebben geïnspireerd; van Clapton tot Hendrix, van Stevie Ray Vaughan tot de echo’s van BB King. Ed deelt hoe Mayers muziek een onuitwisbare indruk op zijn eigen muzikale pad heeft achtergelaten. 
 
Deze avond staat de liefde voor de gitaar centraal en laat zien dat deze springlevend is!

Ed Struijlaart op spotify

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook