FOTO: © Mark Engelen
 • Cabaret

Martijn Kardol

Fris

 • Datum
  za 1 mrt 2025
 • Tijd
  20:30- 22:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 22

Martijn Kardol – Fris

Stel je kunt helemaal opnieuw beginnen. Gewoon een druk op de knop en je reset de boel. Hoe fijn zou dat zijn? Martijn Kardol heeft een poging tot een frisse start gewaagd: een kind, een nieuwe woonplaats en een nieuwe voorstelling. Soms valt nu eenmaal alles samen. Te mooi om waar te zijn? Ja zeker, want de Belastingdienst weet je nog steeds te vinden, je blijkt toch iets meer op je ouders te lijken dan dat je voor ogen had en hoe ‘Fris’ ben je nog na anderhalf uur op het podium? We komen allemaal wel op een punt in ons leven, waarop een frisse start erg ‘Welkom’ is. ‘Bang’ dat je geschiedenis je blijft achtervolgen? Tsja, dat is nu eenmaal ‘De Situatie’. En hoe ‘Ver van je bed’ het ook lijkt, ooit komt het op je pad.

Na drie avondvullende cabaretprogramma’s en afgelopen theaterseizoen zijn musicaldebuut, is Martijn terug in het theater met een nieuwe solo. Verwacht een mix van pijnlijk herkenbare situaties, absurde wendingen en hilarische anekdotes. Na een avond met Martijn zijn je buikspieren weer getraind en kun je de boel weer prima relativeren. Over Martijn Martijn Kardol is met regelmaat te horen als columnist op de radio (3FM, Radio Veronica en Radio 538). Ook schrijft hij voor het satirische programma ‘Plakshot’ van de VPRO en is hij vast onderdeel van het iconische radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ op NPO Radio 2.

 • 'Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.'

  Volkskrant
 • 'De Situatie is  echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt.'

  Theaterkrant
 • 'De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent.'

  Theaterparadijs

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook