• Zoetermeers initiatief

Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?

B&M Entertainment

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 15

Na het succes van ‘Doornroosje’ presenteert B&M Entertainment met trots de musical

Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?

Het stadje Hamelen wordt geteisterd door een rattenplaag, totdat een mysterieuze rattenvanger langskomt. In ruil voor een pot goud belooft hij de ratten te verdrijven. Deze belofte komt hij na, maar de burgemeester weigert hem volgens afspraak te belonen. Uit wraak blaast de rattenvanger niet alleen het ongedierte weg, maar ook de kinderen van Hamelen. Inclusief een aantal volwassenen, waaronder de dochter van de burgemeester. De rest blijft alleen achter in Hamelen en hoopt op de terugkeer van hun geliefden. Vinden ze ooit de weg nog terug…?

B&M Entertainment

Stichting B&M Entertainment is in 2022 opgericht door Dion Biesaart en Scottey Mouris. Het doel van de stichting is om de inwoners van Zoetermeer en omgeving te laten genieten van prachtige cultuurervaringen, met een focus op theater. Daarnaast streeft de stichting ernaar om een creatieve en frisse impuls te geven aan het cultuuraanbod binnen Zoetermeer en deze te vergroten en te promoten.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook