FOTO: © Fred van Soest
 • Muziek

Harry Sacksioni

Love of My Life

 • Datum
  do 24 apr 2025
 • Tijd
  20:30- 22:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 16

Harry Sacksioni – Love of My Life

LOVE OF MY LIFE is de titel van Harry Sacksioni’s nieuwste CD, waarvan de nummers de basis vormen voor dit solo-optreden. Je zou het kunnen zien als een ode aan het instrument dat hem zoveel heeft gebracht: de gitaar.

Buiten dat hij er virtuoos op speelt, is het in zijn leven zijn allergrootste liefde, mede omdat hij via de composities die hij op/ met zijn verschillende gitaren schrijft, een scala aan gevoelens en originele inzichten in het leven weet te roepen: zowel op de akoestische- als de elektrische gitaar. En uiteraard zal ook tijdens dit optreden een aantal Sacksioni klassiekers niet ontbreken!

Met zijn indrukwekkende gitaartechniek, tezamen met zijn persoonlijke verhalen en zijn relativerende humor, weet Harry al vijf decennia lang, in zijn eigen land en een groot aantal andere landen, het publiek aan zich te binden.

Harry Sacksioni is niet voor niets, nu voor het 13de jaar op rij (!), verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de hele Benelux. Geen beter moment dus om de ‘love of his life’, in al haar glorie met u te delen!

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook