FOTO: © Wim Lanser
 • Jeugd & Familie

Fien & Teun (2+)

Het geheim van Sinterklaas

 • Datum
  za 30 nov 2024
 • Tijd
  13:30- 15:30
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 20.50

Van Hoorne Studios presenteert

Het Geheim van Sinterklaas

Na het grote succes van Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest komen het boertje en boerinnetje terug naar het theater met een gloednieuw sinterklaasavontuur Fien & Teun – Het Geheim van Sinterklaas! Vier samen met Fien, Teun en al hun dierenvriendjes de meest feestelijke periode van het jaar!

Het verhaal
Het is bijna 5 december en Fien en Teun kunnen niet wachten op een wel heel bijzondere gast. Sinterklaas komt langs op de boerderij! Maar dit jaar lijkt er iets vreemds aan de hand te zijn… Sinterklaas doet geheimzinnig en het is nog maar de vraag of pakjesavond door kan gaan. Kunnen Fien en Teun het feest nog redden? En wat is toch het geheim van Sinterklaas?

Zing en dans mee op vele bekende en nieuwe liedjes. Samen met al hun dierenvriendjes en natuurlijk Sinterklaas weten het populaire boertje en boerinnetje er ook in deze voorstelling weer een écht Hollands feestje van maken!  

Voorstellingsbeeld van een kindertheater: twee poppen in kleurrijke sinterklaaskostuums op een podium met herfstdecoratie.
FOTO: © Wim Lanser

Boerderij Experience

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien, Teun en Sinterklaas na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel!

Fien & Teun, bekend van onder meer TV, hun bioscoopfilms, de vele kinderboeken en Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard weten elke keer weer kinderen en hun familie te verrassen met de leukste avonturen op hun boerderij. Deze muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie. 

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook