FOTO: © Mark Engelen
 • Cabaret

Jan Jaap van der Wal

Mijn Vlakke Land

 • Datum
  do 6 feb 2025
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 24

Jan Jaap van der Wal – Mijn vlakke land

Vanaf de kathedraal van Antwerpen kun je met schoon weer Nederland zien liggen. In 2015 verloor Jan zijn hele hart aan een ander land : België. De inmiddels erkende vreemdeling woont in Vlaanderen en maakt daar shows in het theater en op TV.

Maar je roots kun je niet verloochenen, dus keert Jan Jaap dit seizoen terug naar de Nederlandse theaters. Met een blik van een ‘buitenstaander’ zie je net weer andere dingen. Wat kunnen de ‘Ollanders’ leren van de Vlamingen en andersom? Want de Hollandse directheid en duidelijkheid worden soms gemist.

Op z’n Vlaams zou je zeggen: Ja, awel, t zou leuk zijn als u misschien, maar zie maar hoor, allez naar de show komt kijken eventueel. Op z’n Hollands: Jan Jaap is terug en daar moet je bij zijn.

Jan Jaap van der Wal is sinds 1997 comedian en maakte 14 succesvolle theaterprogramma’s in Nederland en Vlaanderen. Hij is ook bekend als teamcaptain van Dit was het Nieuws en vast jurylid van het tv-programma de Slimste Mens ter Wereld.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook