FOTO: © Koen Kruchten
 • Specials

Jay Francis

Catastrofe

 • Datum
  11 mei 2024
 • Tijd
  20:15
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 25.50

Jay Francis

Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook ‘als jij lacht, lach ik ook’. Jay staat dit seizoen op het podium met zijn 4de cabaretvoorstelling genaamd ‘Catastrofe’.

Ben je op zoek naar een avond vol humor, inspiratie en aspiratie? Dan is Jay’s nieuwe show ‘Catastrofe’ een absolute must-see!

Catastrofe

Vergaat de wereld? Zo ja, wat doe je dan? Wanneer je valt… Sta je dan op of blijf je liggen? Wanneer de wereld valt… Staan we dan op of blijven we liggen? Wat is het punt om op te staan als alles ligt? Vinden we rust in de onrust? Of wordt het een grote catastrofe?

Ben je op zoek naar een avond vol humor, inspiratie en aspiratie? Dan is Jay’s nieuwe show ‘Catastrofe’ een absolute must-see! Laat je verrassen, laat je inspireren en geniet van een fantastische avond vol humor en positiviteit.

Boek nu jouw tickets voor Jay’s Catastrofe.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook