Jochem Myjer

Net Alsof

  • Datum
    Meer opties
  • Tijd
    Meer opties
  • Zaal
    Grote zaal

Externe verkoop

Omdat de wachtrijen bij Jochem vaak enorm zijn, wordt er op verzoek van Jochem gebruikt gemaakt van een externe partij voor de kaartverkoop (Djebber). Schrijf je in via de knop om te kunnen worden ingeloot.

inschrijven

Briefje van Jochem Myjer

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Credits
Spel en tekst: Jochem Myjer
Regie: Jos Thie
Muziek: Jochem Myjer (compositie & tekst), Rutger de Bekker (compositie), Sander Geboers (compositie), Jan Beuving (tekst)
Decor: Niek Kortekaas
Kleding: Dieuweke van Reij
Licht: Patrick Kramer
Geluid: Bo Bruijs
Technische leiding: Ramon Snel
Productie & management: De Keet

Publiciteitsfoto & posterontwerp: Ester Gebuis & Sjoerd van Heumen
Scènefoto’s: Bob Bronshoff

Biografie
Jochem Myjer (Leiden, 1977) won op zijn twintigste het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn vorige show Adem in, adem uit speelde hij zijn honderdste voorstelling in Carré en won hij de Poelifinario. Jochem speelde een aantal jaar niet in het theater, maar werkte hij wel aan het derde en laatste deel van zijn kinderboekenserie De Gorgels. Op 15 november 2022 werd het gelanceerd, voorafgegaan door de Gorgelvoorleestour bij scholen door het hele land. ‘De Gorgels en de laatste kans’ stond 3 weken onafgebroken op nummer 1 van de bestsellertop 60. In maart 2023 is Jochem begonnen aan de try-outs van zijn zevende show Net alsof, waarmee hij in juni 2024 in première gaat.

Even nagenieten?

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Neem contact op met onze servicebalie om het nagenietarrangement te bestellen.