FOTO: © Willem van Walderveen
 • Jeugd & Familie

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn (5+)

Michael de Roos, Aniek Venhoeven e.a.

 • Datum
  za 19 okt 2024
 • Tijd
  19:00- 21:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 27

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn 

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters!  

Een gloednieuw avontuur in het wilde westen:Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn. Een spannende familiemusical, waarin Kruimeltje in het verleden van zijn vader duikt in Amerika. Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis, maar hij mist de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het wilde westen van Amerika. 

Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist hij paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het hem om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn is een vrolijke familiemusical die je meeneemt op een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes. Een spannend avontuur voor het hele gezin!

FOTO: © Willem van Walderveen

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook