• Specials

Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd (reprise)

 • Datum
  8 mei 2024
 • Tijd
  20:15- 21:45
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 31

In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst.

Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we te weinig tijd om te genieten van het leven? Druk anderhalf uur de pauzeknop in bij jezelf, tijdens dit inspirerende theaterprogramma. Michael Pilarczyk vertelt wat je kan doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige en angstige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je eigen denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. Naast veel onrustige gedachten zijn we vaak druk in ons hoofd. Daarom is deze voorstelling echt een moment voor jezelf.

Tekst gaat verder onder video.

Michael Pilarczyk: “Elke dag een momentje voor jezelf zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Dit heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar ook behoefte aan heeft.”

De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je eigen denkwijze.

Van populaire Radio 538-DJ tot succesvol zakenman. Michael is sinds 2014 auteur en schreef meerdere bestsellers. Hij verkocht 500.000 boeken over de kracht van je gedachten, meditatie en mindfulness. Zijn boek Master Your Mindset staat al drie jaar genoteerd in de lijst van best verkochte boeken en meer dan 250.000 Nederlanders en Belgen gebruiken dagelijks de ‘Meditation Moments’ app met de rustgevende stem van Michael.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook