FOTO: © Feriet Tunc
 • Cabaret

Stadstheater Overdag: Nilgün Yerli

Later als ik dood ben

 • Datum
  zo 30 mrt 2025
 • Tijd
  14:00- 16:00
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 15

Nilgün Yerli – Later als ik dood ben

Er is heel veel later in ons leven. Dat begint al in je kindertijd: `Dat begrijp je later wel.’ Of: `Later als je groot bent zul je er vast anders over denken.’ Maar ook aan al dat later komt een einde, maar aan dat einde moet je helemaal niet denken. Daarvoor heb je je handen veel te vol aan al het later waarin je terecht bent gekomen. Maar wat is van belang en wat niet?

Hoe maak je het absurde minder absurd? Of moet je het absurde juist nog absurder maken om het leven avontuurlijk te houden? Nilgün Yerli onderzoekt dat alle op volle kracht en met hart & ziel, altijd verbaasd en op zoek naar de lach, want als je het hebt over `Later als ik dood ben’ kun je die woorden alleen maar lachend uitspreken. voor iedereen die ook maar een beetje kennis heeft van de wereld van online dating.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook