FOTO: © Willem van Walderveen
 • Show

Opvliegers Girls on Fire 2

Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers e.a.

 • Datum
  za 8 feb 2025
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 22

Opvliegers Girls on Fire 2

De OPVLIEGERS zijn terug: 50+ en still on fire! Na een seizoen bomvolle zalen met voluit meezingende en dansende dames komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman terug met het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen!

Dus, trek je dansschoenen uit de kast, vul je bidon met witte wijn en stop je waaier in je tas: Get ready! It’s gonna be a party tonight! Dit is een  fonkelnieuwe show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen. Een swingende, hilarische avond uit, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen.

Want hoe vieren deze vrouwen hun 50+-zijn? Vindt Hilke haar innerlijke ‘Zen Master’, of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? En hoe blijft Linda toch zó bij de tijd terwijl Lone al blij is als ze een foto kunnen versturen met hun telefoon? Vindt Lone écht dat het 50 het nieuwe 30 is? En denkt haar lichaam daar ook zo over? Of had ze achteraf de kosten van haar ‘beauty-geheim’ beter in een tweede huis op Ibiza kunnen investeren?

Kortom: Lone, Linda en Hilke nemen je in deze voorstelling mee op een muzikale reis waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan. Het leukste avondje uit met vriendinnen (en je beste vriend)!

P.S. de raampjes kunnen open …

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook