• Muziektheater

Dichterbij

Psychologie in theater

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Grote zaal
 • Prijs
  Vanaf € 45

Tickets kopen?

De kaartverkoop van deze voorstelling verloopt via het gezelschap. Druk op de knop voor meer informatie over de voorstelling en/of voor het bestellen van tickets.

Meer info

Heb lief als nooit tevoren

Jij wilt dolgraag die diepe verbondenheid voelen met je geliefde. Elkaar écht begrijpen. Liefdevol communiceren. Gewoon plezier hebben met elkaar. Welkom bij ‘Dichterbij’. De veelgeprezen theatershow die al tienduizenden (!) stellen én singles heeft geholpen aan die mooie relatie. Waar psychologen en theatermakers 6 jaar aan hebben gewerkt. Zodat jij als nooit tevoren ervaart hoe je de liefde krijgt waarnaar je verlangt. Tijdens een prachtige avond uit in het theater.

Herkenbaar, hilarisch en ontroerend… Een frisse wind door theaterland. Met wie ga jij?

EEN NIEUWE THEATERVORM

Je begint ‘Dichterbij’ in de huiskamer van Simon en Eva, een manager en muzikant met twee kinderen. Ze lijken gelukkig, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van manipulatie, verwijten en gespeelde onkwetsbaarheid. Toch kunnen ze elkaar niet loslaten. Twee personages die elk op hun eigen manier verlangen naar liefde, maar elkaar langzaam dreigen te verliezen. En wat begint als ellende verandert in een aangrijpende zoektocht naar liefde en acceptatie.

Speeldata
Vrijdag 2 februari – 19:30 (uitverkocht)
Woensdag 14 februari – 19:30 (uitverkocht)
Donderdag 13 juni – 19.30 (ticket beschikbaar op https://psychologieintheater.nl/dichterbij)

Bezoek ook