• Cabaret

Yentl en de Boer

Rekhalzen

 • Datum
  vr 6 jun 2025
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 26

REKHALZEN – Yentl & de Boer

Cabaretduo Yentl en de Boer gaat in hun gloednieuwe muzikale cabaretvoorstelling Rekhalzen op zoek naar hun vermogen om te dromen, in een tijd die op zijn minst onvoorspelbaar te noemen valt. 

Whooop daar gaan die halzen! Rekhalzen is oudhollands voor reikhalzen. Echt een uitstekend woord. Het is precies waar we aan toe zijn: de nekken wat rekken. Whoooop de lucht in! Op zoek naar de horizon, de toekomst of gewoon een soort van richting. Ligt er iets moois te wachten? Misschien iets verrassends…. ga je nog iets leren waar je je nooit van kon voorstellen dat je eraan toe zou komen? Kogelstoten. Blijk je daar een perfect fysiek voor te hebben! Kwalen… gebrekkigheid.. een trage eenzame dood op een openbare plek, terwijl iedereen denkt dat je een grapje maakt. Of wat nou als je nek whooop de lucht in gaat, maar die eerste blik over de schutting van de buurman al dermate beangstigend is dat de reklust je vergaat? Zit hij daar, in z’n blote niksie. Vla te eten. In het nu te zijn. Hoe moet je je daar nou weer toe verhouden? 

Na het succes van Modderkruipers, die ze de Poelifinario voor beste kleinkunstvoorstelling van het seizoen opleverde, is Yentl en de Boer, vergezeld door hun fenomenale muzikanten David Gram en Charly Zastrau, terug met een nieuw programma vol met prachtige en grappige liedjes, waar ze zo geliefd om zijn.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook