FOTO: © Raoul Hollants
 • Specials

Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk Feest

 • Datum
  wo 20 nov 2024
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  € 49.50

Meesterlijk Feest is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen en waar je van tevoren geen al te stevige maaltijd hoeft te nuttigen!

Meesterlijk Feest

Het is altijd feest, als de bakker is geweest! Want, wat is er nu feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kinderen of het kampioenschap van je favoriete voetbalclub! Er is altijd wat te vieren en wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt is… de bakkerij. Hét onderwerp waar Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet tijdens zijn theatrale food-experience: Meesterlijk Feest!

Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die jou met zijn verhalen en anekdotes over het bakkers vak aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In de voorstelling Meesterlijk Feest! serveert hij het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Van oliebollen, paaseitjes of oranje tompoezen tot de kerststol en een prachtige bruidstaart. Want… het is altijd feest, als de bakker is geweest!

Robèrt is te zien in programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX en brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dicht bij het publiek. Meesterlijk Feest! is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen en waar je van tevoren geen al te stevige maaltijd hoeft te nuttigen!

Praktische informatie

De show begint in de zaal, maar later wordt je door Robèrt op het podium uitgenodigd. Houd er rekening mee dat je in staat moet zijn om de trappen naar het podium op te lopen, anders kan je de voorstelling niet meemaken zoals hij bedoeld is.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook