FOTO: © Rijswijk, 27 december 2023 Vaarwel 2023 van Sjaak Bral in de Rijswijkse Schouwburg Foto Martijn Beekman
 • Cabaret

Sjaak Bral

Vaarwel 2024

 • Datum
  Meer opties
 • Tijd
  Meer opties
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 22

Vaarwel 2024

Het jaar 2024 met een lach, een snik en een moraal: Sjaak brengt het allemaal. De meester van het actuele cabaret brengt al zevenentwintig jaar onafgebroken zijn oudejaarsconference naar de Nederlandse theaters. Niets ontsnapt aan het alziend oog van Sjaak.

Met een carrière die meerdere decennia omspant, heeft Sjaak het unieke talent om actuele gebeurtenissen te door te zagen tot de essentie van het jaar zich openbaart.  Inmiddels een jaarlijkse traditie voor vele duizenden bezoekers, is dit het moment om samen te komen en samen te lachen om de absurditeiten van het afgelopen jaar. Vreugde en verdriet, vermaak en verdieping, u ervaart het allemaal in deze heerlijke theatervoorstelling.

Iedere jaar weer een knipoog met klasse: de onverwoestbare oudejaarsconference van Sjaak Bral.   

Voorstellingsbeeld van een persoon in een blauw jasje die een presentatie geeft naast een grote, verlichte oranje tipi-tent.
FOTO: © Martijn Breekman

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook