• Show

Australia’s THUNDER FROM DOWN UNDER

Welcome Back - worldtour

 • Datum
  15 mrt 2023
 • Tijd
  20:15- 22:05
 • Zaal
  Grote zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje
 • Prijs
  Vanaf € 36.50

Vriendinnenavond alert! Want een nieuwe verse lading gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s Thunder From Down Under komen direct vanuit Las Vegas weer naar Nederland. Klaar om de enthousiaste Nederlandse dames wederom hartstochtelijk in vuur en vlam te zetten.

Sinds de oprichting hebben wereldwijd ruim 8 miljoen (merendeel) vrouwen de hunks van Australia’s Thunder From Down Under zien optreden. Naast hun theatrale shows zijn ze op TV meerdere malen special guest geweest bij onder andere NBC’s Today Show, The Tyra Banks Show, ABC Daytime, Project Runway en TV-series als Drop Dead Diva.

Tekst gaat verder onder de foto. 

De mannen staan garant voor een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke high-energy show die iedere vrouw gezien en beleefd moet hebben.
Foto Thunder from down under

Prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en glimmende torso’s maken van die stoute fantasieën werkelijkheid. En hoewel deze mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen. Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en zorgt gegarandeerd voor verhitte taferelen en rode wangetjes…

Groepskorting!

Kom je met 6 personen of meer? Dan ontvang je een mooie korting! Kaartjes kosten voor jouw groep €32,50 per persoon. Mail onze servicebalie om gebruik te maken van deze korting.  

Mailen
Foto van een nagenietarrangement

Na de voorstelling

Even Nagenieten

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze. Het nagenietarrangement is toe te voegen in het bestelproces.

Bezoek ook