FOTO: © Carla Gorter
 • Muziek

Top 2000 Live

25 jaar Top 2000

 • Datum
  wo 8 jan 2025
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 25

25 jaar Top 2000!

Wat begon als een lijstjesfeestje bij Radio2 is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal cultureel fenomeen dat generaties verbindt. Een traditie waar inmiddels hele families naar uitkijken. Al een kwart eeuw lang heeft de Top 2000 de harten van luisteraars veroverd met zijn bijzondere mix van tijdloze hits en nieuwe favorieten.

Na een jarenlange succesreeks in de Nederlandse theaters waar voor volle zalen de hoogtepunten uit de lijst der lijsten werden en worden gespeeld is dit jubileumjaar een prachtige gelegenheid voor Top 2000 Live om een extra muzikale dimensie toe te voegen aan het nationale muziekfeest door de vele rock-, soul-, pop- en nationale publiekspareltjes in een extra glimmende jas uit te voeren, dat zal verbazen, dat zal swingen en dat wordt extra ontroerend en vooral extra feestelijk!

Voorstellingsbeeld van: Promotieafbeelding voor '25 Jaar Top 2000 LIVE' met close-up van gitaristenhand en feestelijke verlichting.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook