• Muziek

Two Wieners

The Everly Brothers Unplugged

 • Datum
  vr 9 mei 2025
 • Tijd
  20:30- 22:30
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  € 20

Two Wieners – The Everly Brothers Unplugged

Rock’n’Roll-band The Wieners toerde reeds vele seizoenen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vandaag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everly’s, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting.

Bij geen ander duo smolten de stemmen zo mooi samen als bij Don en Phil Everly. Vanaf 1957 scoorden ze talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream en Til I Kissed You.

The Wieners is een ‘vintage’ rock’n’roll-band die sinds 2005 aan de weg timmert met optredens door heel Europa, met muziek van alle jaren ’50 helden. Hun bijzondere liefde voor het werk van The Everly Brothers leidde tot het uitbrengen van een Everly-cd, een dvd en vele tribute-concerten, tot in Engeland aan toe.

Na een live-optreden bij Veronica Inside, vertelde muziekkenner Johan Derksen dat hij nog nooit een duo had gehoord dat de stemmen van The Everly Brothers zó goed benadert als The Wieners. Alsof Don en Phil voor je staan.

Two Wieners
Rob Roemers – zang & gitaar
Jaap Wijn – zang & gitaar

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook