• Specials

Vrouwmibo

Vrouwmishow, nog één keer: all-in

 • Datum
  di 15 okt 2024
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  € 35

Vrouwmibo

Na de succesvolle eerste editie van de “Vrouwmishow” zijn Iris, Nina en Sophie terug in de theaters. Ditmaal groter dan ooit! In de podcast delen de meiden wekelijks alles over hun leven en wat er komt kijken bij het volwassen worden.

In Vrouwmishow; nog één keer: all-in vertrekken Iris, Soof en Nien richting Las Vegas om voor de laatste keer samen écht goed de slingers op te hangen. Het burgerlijke en volwassen leven vol verantwoordelijkheden staat voor de deur en het is nu of nooit: we zetten alles in op rood!

Tekst gaat verder onder de Spotify Playlist

Vrouwmibo podcast op spotify

Auteur, ondernemer en YouTuber Nina Warink is de nuchterheid zelve, maar ook een grote dromer. Inmiddels heeft ze al twee kookboeken uitgebracht, twee podcasts op haar naam. Nina is één en al gezelligheid, maar houdt ook het af en toe chaotische zooitje in het gareel.

Creatieve duizendpoot Iris Enthoven is presentatrice en toch wel één van de favoriete podcastmakers van het land. Iris is een ster in het vertellen van verhalen en dan het liefst met haar hond Billy in de hoofdrol. Aan enthousiasme geen gebrek, want uit haar hoofd komen zo’n 101 ideeën per dag.

Sophie Milzink maakt al jaren herkenbare, eerlijke en hilarische video’s op online platforms en is columnist voor LINDA Meiden. Met haar eerlijkheid, zelfspot, inlevingsvermogen en een hoop emoties dropt Sophie maar al te graag een bommetje in de podcast. Een combinatie die regelmatig zorgt voor hilarische momenten.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook