Scenebeeld opvoering Theater Na De Dam
FOTO: © Caroline de Winter

aanbod voortgezet onderwijs

Samen met je klas verhalen ontdekken? Verhalen over identiteit, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke kwesties. Bij het Stadstheater zijn jullie van harte welkom om te ervaren en beleven. Laat je verrassen door de kracht van het theater. Theater stimuleert de nieuwsgierigheid, het zet aan tot vragen stellen en draagt bij aan het empathisch vermogen van jongeren. Bekijk ons aanbod voor het voortgezet onderwijs hieronder.

Foto van voorstelling Je staat in het Stadstheater

Te bezoeken

Schoolvoorstellingen

Samen met de klas een voorstelling bezoeken? Er worden voor alle leeftijden voorstellingen gemaakt die overdag te bezoeken zijn. Het is mogelijk om speciaal voor uw klas een voorstelling te programmeren die overdag speelt. Er zijn voorstelling voor in de Kleine- en Grote Zaal. Onze educatiemedewerker zoekt graag een mooie voorstelling met je uit. Interesse? Stuur een mailtje via de knop. 

GESCHIKT VOOR ALLE LEERJAREN

RONDLEIDINGEN

Duik in de verborgen wereld van het Stadstheater! Backstage, coulissen en kleedkamers onthullen hun geheimen voor de jonge theaterliefhebbers. Neem je leerlingen mee in een dag vol theaterkennis, afgestemd op nieuwsgierige jonge geesten. Ontdek alles wat je wilt weten en voel de magie van het Stadstheater!

Foto van Jong Stadstheater participanten

De jongerenambassadeurs groep

Jong stadstheater

Jong Stadstheater is de jongerenambassadeurs groep van het Stadstheater, bestaande uit enthousiaste leerlingen van het Erasmus College Zoetermeer. De groep is een theaterseizoen lang verbonden aan het Stadstheater.

Neem contact met ons op

Alle programma’s zijn te boeken bij Lola de Winter, lola@stadstheater.nl, 088 22 07 044. Stuur gerust een mailtje als je interesse hebt of op zoek bent naar meer informatie. We geven graag persoonlijk advies. Het Stadstheater staat altijd open voor maatwerk. Heb je zelf een educatief idee? Wij denken graag mee. Stuur een mailtje via de knop.

mailen