Fiets
Het Stadstheater is eenvoudig bereikbaar met de fiets. Er zijn in de omgeving van het theater genoeg plaatsen om je fiets te stallen.

Openbaar Vervoer
HTM RandstadRail: uitstappen bij halte Stadhuis van HTM Randstadrail lijn 3 en 4. Daarna is het nog 2 minuten lopen naar het Stadstheater. 
Bus: vlakbij het Stadstheater zijn haltes van lijnen 70, 71, 72, 165, 170, 173, 177, 400.
 


Parkeren
Je kunt terecht op het parkeerveld aan de Denemarkenlaan of aan de straat. Betaald parkeren van: maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 23:00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Het tarief bedraagt €2,40 per uur.

Parkeren kun je ook in de parkeergarages aan de Duitslandlaan (let op na 23:00 uur gesloten vanaf de achtste verdieping) en de Luxemburglaan. De eerste 2 uur parkeer je hier gratis. Hierna betaal je € 1,90 per 50 minuten. 

Ook kun je bij de parkeergarage Cadenza aan de Italiëlaan onder de Hoogvliet parkeren. Hier kun je het eerste uur gratis parkeren, hierna betaal je € 2,50 per uur.  

Taxi
Bij de Informatiebalie kun je voor aanvang van de voorstelling een taxi naar keuze bestellen. Vraag voor alle zekerheid in de pauze of de taxi is besteld en of er bijzonderheden zijn. Als je bijzondere wensen hebt (bijvoorbeeld rolstoelbus) kun je als bezoeker beter zelf de centrale bellen en dit regelen. Het kan voorkomen dat op de avond zelf bijzondere wensen niet vervuld kunnen worden buiten de schuld van het Stadstheater om.