• Muziek

Blues festival night

Little Steve & The Big Beat, Danny Bryant e.a.

 • Datum
  27 jan 2024
 • Tijd
  20:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 27

De Blues

In deze nieuwe editie van de Blues festival night staat het hele theater wederom in het teken van geweldige bluesmuziek. Een groots indoorfestival waarbij stil zitten onmogelijk is. Je ziet optredens van onder andere Little Steve & The Big Beat, Danny Bryant, Kat Riggins, Robbert Fossen Band, Cleanhead & Barefoot en Tom’s Place.

Verschillende zalen met vrije stoelkeuze

Dit evenement vindt tegelijkertijd plaats in de Grote Zaal, de Kleine Zaal en het theaterrestaurant STAGE kitchen & café. Het programma per locatie wordt later bekendgemaakt.

Je kiest in het bestelproces een stoel in de Grote Zaal, maar gedurende de avond kun je naar de Kleine Zaal, het restaurant en weer terug naar de Grote Zaal verplaatsen om andere muzikanten te zien. Overal geldt: vrije stoelkeuze.

Borrelplank STAGE

NA DE VOORSTELLING

NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook