FOTO: © Angelique Lemmens Photography
 • Muziek

Dire Straits - Once Upon A Time

BOOM, like that!

 • Datum
  vr 21 jun 2024
 • Tijd
  20:15- 22:50
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 22

BOOM, like that!

De band staat al 10 jaar bekend als de band die de muziek van Dire Straits en Mark Knopfler tot in perfectie vertolkt. In de theatershow ‘Once Upon A Time…’ staan alle studioalbums centraal en wordt op muzikale wijze het verhaal verteld van de Britse rockband.

Dire Straits is afwisselend, veelzijdig maar vooral kwalitatief van hoog niveau.

Elke album heeft een eigen karakter en een eigen verhaal: Dire Straits (1978) de doorbraak met het ‘ouderwetse’ typische Dire Straits-geluid; Communiqué (1979) en Making Movies (1980) waarbij de band werd uitgebreid met toetsen en saxofoon; het epische album Love Over Gold (1982); Brothers in Arms (1985) het best verkochte album met de meeste hits en als laatste On Every Street (1991). Van elke plaat wordt de beste muziek gespeeld.

Niet alleen bekende hits maar ook prachtige minder bekende nummers. Dire Straits is afwisselend, veelzijdig maar vooral kwalitatief van hoog niveau. Met deze show raakt de band letterlijk en figuurlijk de gevoelige snaar!

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 21 jun 2024
  20:15 - 22:50

Bezoek ook