FOTO: © Richard Beukelaar
 • Muziek

Stadstheater Overdag: Catalijne

OFF TO HOLLYWOOD!

 • Datum
  zo 25 mei 2025
 • Tijd
  14:00- 16:00
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 15

CATALIJNE – OFF TO HOLLYWOOD! 

CATALIJNE, winnares ‘Concours de la Chanson Liesbeth List-prijs’, brengt een theaterconcert met de bekendste filmklassiekers van toen en nu naar de Nederlandse theaters!

Verwacht soundtracks uit films als James Bond, Kill Bill, Schindler’s List, Guardians of the Galaxy, Some Like it Hot, Harry Potter, A Star Has Born en nog zoveel meer!
Muzikaal, aangrijpend, vol humor, meeslepend en inspirerend! Zal ze haar ster op de Hollywood Walk of Fame weten te bemachtigen?

…OFF TO HOLLYWOOD! Zet je schrap, want het wordt een ‘Spectacular Ride’!

CATALIJNE is een verhalende zangeres, bekend om haar expressieve en betoverende manier van zingen en performance. Ze staat voor muziek die raakt en verbindt. Met haar eigen filmische conceptalbums ‘Through the Wilderness’ en ‘Verwonderling’ op zak en als zangeres/actrice in theater- en muziekproducties neemt ze je tijdens deze voorstelling mee naar de wondere wereld van Hollywood!

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook