• Muziek

Stadstheater Overdag: FADOpelos2

Viver e Viver

 • Datum
  zo 23 feb 2025
 • Tijd
  14:00- 16:00
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 15

FADOpelos2 – Viver e Viver

Na het winnen van de SBS6 TV-hit ‘We Want More’ in 2020, een duet met Mariza, meerdere uitgebrachte EP’s en theatertours is het nu tijd voor iets nieuws. De oer-Hollandse Iris Feijen (zang) en de Portugese Tiago Lageira (gitaar) van het duo FADOpelos2 voegen contrabas en drums toe aan hun muziek.

Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese Fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen, raakte deze muziek haar diep. In 2017 kwam ze in contact met Tiago en leidde de gezamenlijke liefde voor deze muziek tot een innige samenwerking.

De Fado wordt in hun nieuwe voorstelling Viver e Viver aangevuld met een beetje Jazz en Braziliaanse muziek. Er komen gevoelige Fado’s voorbij, maar de band wil ook benadrukken dat deze muziekstijl een vrolijke, swingende kant heeft. Een verrassende voorstelling met uiteraard bekende klassiekers en veel zelfgeschreven muziek. Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg in een persoonlijk muzikaal verhaal.

Iris Feijen – zang 
Tiago Lageira – gitaar 
Pedro Ivo Ferreira – contrabas 
Waguinho Vasconcelos – drums

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook