• Muziek

Guitar Heroes

Five Great Guitars

 • Datum
  do 16 mei 2024
 • Tijd
  20:15- 22:25
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Inclusief
  Pauze
 • Prijs
  Vanaf € 26.50

Five Great Guitars

In 2024 bestaat de band 25 jaar! 25 jaar gitaar muziek van het allerhoogste niveau!

Sinds 1999 touren oprichter en artistiek leider Jan Kuiper en gitaarbassist Digmon Roovers door heel Nederland met hun super gitaargroep Five Great Guitars. Een opwindende reis door de wereld van de moderne gitaar met improvisatie als verbindende factor. Een unieke mix van blues, rock, funk, gypsy, pop, jazz en world muziek. Met swingende grooves en ritmes uit alle werelddelen. Dat gaan ze vieren met een prachtig nieuw programma. GUITAR HEROES. Na de zeer succesvolle Santana tributetournee Black Magic Woman bleek dat de huidige line-up een perfecte combinatie is van virtuositeit, verrassende arrangementen en zeer swingende, dansbare gitaargrooves: een droombezetting. Met zoveel combinatiemogelijkheden worden de komende decennia de allermooiste gitaarprogramma’s op de Nederlandse podia gebracht.

Tekst gaat verder onder video.

Een nieuw, uniek en uiterst swingend jubileum programma van de absolute top van gitaarspelend Nederland (en ver daarbuiten…)

GUITAR HEROES

Natuurlijk zijn de leden ook allemaal ooit begonnen met het naspelen van de songs en solo’s van hun eigen GUITAR HEROES. In dit nieuwe programma worden op een originele manier, songs van o.a. J.J. Cale, Larry Carlton, Eric Clapton, Jeff Beck, Stevie Wonder, Fleetwood Mac, Santana, Django Reinhardt, The Allman Brothers Band en andere GUITAR HEROES van een passend en uniek arrangement voorzien. Gitaarmuziek van het allerhoogste niveau, gespeeld door vijf Nederlandse topgitaristen die al decennialang garant staan voor een unieke combinatie van kwaliteit, humor en virtuositeit.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

 • 16 mei 2024
  20:15 - 22:25

Bezoek ook