FOTO: © Richard Beukelaar
 • Muziek

Fleetwood Mac - Gold Dust Women

A tribute to Stevie Nicks en Christine McVie

 • Datum
  vr 7 feb 2025
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 20.50

Gold Dust Women

Stevie Nicks behoeft eigenlijk helemaal geen introductie. Vanaf het moment dat de zangeres zich in 1973 aansloot bij Fleetwood Mac groeide zij uit tot de absolute superster die zij vandaag de dag nog steeds is. Met haar songs ‘Landslide’, ‘Rhiannon’, ‘Dreams’ gaf ze de band een nieuwe impuls en een succesvolle solocarrière ‘Edge of Seventeen’ kon daarna niet uitblijven.

Hun grootste succesalbum ‘Rumours’ was het echter niet Stevie Nicks, maar die andere frontvrouw van de band, Christine McVie, die de meeste nummers afleverde. ‘Don’t Stop’, ‘Oh Daddy’, ‘You Make Loving Fun’ en natuurlijk ‘Songbird’. De onlangs overleden McVie was al vanaf de bluesdagen betrokken bij de band en ontwikkelde zich langzaam maar zeker tot een begenadigd songwriter en vocaliste en de ‘lijm’ van Fleetwood Mac.

Hoog tijd voor een eerbetoon aan de twee grande dames deze band. Na meer dan 150 voorstellingen met live-documentaire van ‘The Incredible Story’ zijn The Cosmic Carnival & Friends nu toe aan een volgend Fleetwood avontuur: ‘Gold Dust Women’!

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook