FOTO: © Boris Schmidt
 • Muziek

Golden Earring tribute band

The Naked Truth

 • Datum
  vr 4 apr 2025
 • Tijd
  20:00- 22:00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Prijs
  Vanaf € 22

Golden Earring tribute band – The Naked Truth

Eind 2018 richten Roland en Robbert Paul de band The Naked Truth op. Wat begon als een akoestisch uitstapje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige theater- en festivalshow en een unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland. Onder de naam “The Naked Truth” spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan de grootste hits van de Earring. Ter voorbereiding op de theater- en festivalshows heeft de band een aantal try-out concerten gegeven waaronder een concert in het Alphense Parkvilla Theater. Tijdens deze avond speelde
de band delen van de theatershow. De live registratie van de show is verzorgd door een camerateam van de VPRO en heeft een professionele promovideo in HD kwaliteit opgeleverd. In deze korte video is goed te zien wat de heren in huis hebben.

The Naked Truth bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser op drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor muziek en live performance. Deze band mag zeker niet ontbreken in de programmering van menig festival en theater. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring hits en neemt u mee op een muzikale reis door de tijd.

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook