Aanbod vrije tijd

Bij het Stadstheater Zoetermeer ben je van harte welkom om te ervaren en beleven. Laat je verrassen door de kracht van theater. Kom je meekijken, meedenken, meespelen en meemaken?  

Foto van Jong Stadstheater participanten

De jongerenambassadeurs groep

Jong stadstheater

Jong Stadstheater is de jongerenambassadeurs groep van het Stadstheater, bestaande uit enthousiaste leerlingen van het Erasmus College Zoetermeer. De groep is een theaterseizoen lang verbonden aan het Stadstheater.

Scenebeeld opvoering Theater Na De Dam

4 mei

Theater Na de Dam

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag extra betekenis te geven. Elk jaar spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. Dit is een mix van professionele voorstellingen en jongerenprojecten.

Neem contact met ons op

Alle programma’s zijn te boeken bij Lola de Winter, lola@stadstheater.nl, 088 22 07 044. Stuur gerust een mailtje als je interesse hebt of op zoek bent naar meer informatie. We geven graag persoonlijk advies. Het Stadstheater staat altijd open voor maatwerk. Heb je zelf een educatief idee? Wij denken graag mee. Stuur een mailtje via de knop 

mailen