• Klassieke muziek

Het klassieke uurtje

Pedano Trio

 • Datum
  zo 13 apr 2025
 • Tijd
  12:00- 13:00
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Prijs
  Vanaf € 16.50

Pedano Trio

Drie uitzonderlijk getalenteerde musici brengen een romantisch programma met prachtige 19e-eeuwse muziek én.… Franse chansons! U kent ze misschien al van radio en televisie. Zusjes Maria (21) en Anuschka (23) Pedano treden sinds hun kinderjaren samen op en hebben al een carrière opgebouwd waar menig musicus van droomt.

Hun charismatische podiumpresentatie komt rechtstreeks voort uit hun intense muzikale beleving en maakt elk optreden tot een verrukkelijke ervaring, zowel voor het oor als voor het oog. De zussen vormen duo’s en trio’s met pianist Illia Fialko, die ook een eigen compositie zal vertolken.

Anuschka begon op 9-jarige leeftijd de altviool te bespelen na het horen van een CD van Janine Jansen, waarbij ze vooral van de Romance van Max Bruch geen genoeg kon krijgen. Maria werd op jonge leeftijd verliefd op de hobo en beschikt bovendien over een uniek zangtalent. Op welhaast miraculeuze wijze weet zij beide disciplines te combineren.

Zowel Anuschka als Maria zijn 1e prijswinnaars van (internationale) concoursen en hebben gespeeld/gezongen op belangrijke festivals en in zalen als Theater Carré, het Amsterdamse Concertgebouw, de Doelen Rotterdam en Victoria Hall Singapore. Al verscheidene keren waren zij te gast in Nederlandse radio- en televisieprogramma’s.

Pianist Illia Fialko is afkomstig uit een zeer muzikale Oekraïense familie. Hij is laureaat van diverse internationale concoursen en geeft regelmatig concerten in Europa.

Maria Pedano, hobo en zang
Anuschka Pedano, altviool
Ilia Fialko, piano

HET NAGENIETARRANGEMENT

Met dit arrangement bieden wij na de voorstelling een gereserveerde tafel aan in ons theatercafé. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg dit arrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook