• Klassieke muziek

Koffieconcert

Rijkskwartet

 • Datum
  18 feb 2024
 • Tijd
  11:45
 • Zaal
  Kleine zaal
 • Inclusief
  Drankje
 • Prijs
  Vanaf € 16.50

inleiding

Er zal voorafgaand aan dit concert een inleiding plaatsvinden in de Rode Foyer, die zich naast de ingang van de Kleine Zaal bevindt. De inleiding wordt gegeven door Johan de Keizer, is gratis toegankelijk en begint om 11:00 uur.

Het Rijkskwartet

Het Rijkskwartet is een strijkkwartet dat uit vier jonge musici bestaat. Irene Piazza (viool), Laura Soeters (viool), Fiachra de hOra (altviool) en Nathalie Flintrop (cello) ontmoetten elkaar tijdens hun studies aan het Conservatorium van Amsterdam. Al snel bundelden ze hun krachten.

Ze bouwen met veel enthousiasme een repertoire op, met tal van klassieke componisten zoals Mozart, Ravel, Mendelssohn, Dvorák en Beethoven en krijgen daarin coaching van docenten als Dmitri Ferschtman, Pieter Wispelwey, Francien Schatborn, Henk Guittart, Peter Brunt, Mick Stirling, Maria Milstein en Johannes Leertouwer. In december 2021 speelde het kwartet haar tv-debuut bij Podium Witteman, dat tot veel concerten heeft mogen leiden. In juni 2022 maakte het kwartet ook haar internationale debuut met een tournee door Portugal.

Foto van een nagenietarrangement

NA DE VOORSTELLING

EVEN NAGENIETEN

Met het nagenietarrangement bieden wij na de voorstelling een speciaal gereserveerde tafel aan in ons restaurant STAGE kitchen & café. Je deelt luxe borrelhapjes en krijgt een glas cava of ander drankje naar keuze. Voeg het nagenietarrangement toe tijdens het bestelproces.

Bezoek ook