Doneren

Doneren aan het Stadstheater mag natuurlijk altijd. Je bepaalt zelf met welk bedrag je ons steunt. Iedere donatie, groot of klein, wordt gewaardeerd. Natuurlijk mag je ons ook wekelijks, maandelijks of jaarlijks steunen met een vast bedrag. Neem daarvoor contact op met de servicebalie.

eenmalig

doneren

Het theater heeft jouw hulp nodig om te schitteren! Of je nu een enthousiaste theaterliefhebber bent of een bedrijf dat de kunsten ondersteunt, jouw bijdrage is onmisbaar voor het succes van het theater. Door te doneren kun je genieten van de beste voorstellingen in de stad, van intieme theaterstukken tot grootschalige musicals en alles daartussenin. En het mooiste is dat je zelf kunt kiezen hoeveel je wilt bijdragen. Dus waar wacht je nog op? Doe vandaag nog een donatie en help het theater stralen!

Zakelijk

schenken

Een zakelijke betaling is volledig aftrekbaar van de bedrijfswinst, zonder drempel of maximum. Bij een niet-zakelijke betaling van een bedrijf kan er een beroep gedaan worden op de giftenaftrek. De aftrek bedraagt maximaal 50% van de fiscale winst per jaar, met een maximum van € 100.000.