wo 22 nov 2017
20:15 - 21:45

Grote zaal
Muziektheater
Pauze: Nee

Prijs € 28.50
Gouden Rang € 33.00

“Christiaan Saris (…) een ware klanktovenaar, die het betoog van Benali en Meijer treffend muzikaal illustreert.”

“Hun zoektocht naar identiteit is bijzonder actueel”

Auteur Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer gaan samen het theater in. In deze voorstelling brengen zij literatuur en muziek samen. Benali schrijft zijn dochter een brief en probeert zo de wereld waarin zij geboren zal worden te duiden. Meijer vult hem muzikaal aan én vertelt haar verhaal over adoptie en de zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning.

In deze unieke samenwerking komen verschillende werelden samen. De hoofdpersonen reizen door de tijd en ruimte, van Tanger, Marokko, naar Seoul, Zuid-Korea, om hun ontroerende verhaal over afkomst en identiteit te vertellen. De reis omspant generaties en culturen. De worsteling om je te verzoenen met je afkomst levert uiteindelijk een spannende muzikale en literaire confrontatie op waarin beide kunstenaars volledig zichzelf geven.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen